Rondom de camping

De directe omgeving van de Schoone Waardin

De locatie De Schoone Waardin ligt midden in een schitterende landelijke omgeving. Direct over de dijk kan je een prachtige wandeling maken langs de Westerschelde. Na ongeveer een kilometer lopen kom je bij een strandje waar het toegestaan is naakt te recreëren.

In de nabije omgeving tref je een tal van fiets- en wandelknooppunten die je leiden naar vele mooie plekken die de provincie Zeeland te bieden heeft. Met behulp van een uitgebreid fietsknooppunten plan je eenvoudig zelf een prachtige route.

Niet ver van de camping kan je met de fast-ferry naar Breskens. Vanuit hier kan je vervolgens een prachtige fietstocht maken langs de Zeeuws-Vlaamse kust. Aan deze kust kom je ook het naaktstrand van Groede tegen. Groede zelf is zeker ook de moeite waard te bezoeken tijdens je fietstocht.

Op nog geen 16 kilometer afstand tref je de naaktstranden van Domburg, Neeltje Jans of bij het strand van Oostkapelle en Vrouwenpolder.

Tussen het naaktstrand van Oostkapelle en Vrouwenpolder ligt een naaktstrand van ongeveer twee kilometer. Hoe heerlijk is het daar op een zonnige dag heerlijk en bloot langs het strand te wandelen.

In de zomermaanden is het volop genieten van alle activiteiten die plaatsvinden in onder andere Vlissingen, Middelburg, Domburg en Veere.