De Schoone Waardin

Na jarenlang op locatie “De Belt” zijn wij, Naturistenvereniging Zeelandia, verhuisd naar een schitterende nieuwe locatie. Samen met onze gasten genieten we graag van de vele zonnige uren die de provincie Zeeland ons biedt. Als naturisten doen wij dit bij voorkeur zonder kleren. Naturisme betekent voor ons rust, groen, respect, vriendelijkheid en plezier. Dit voel je, zie je en ervaar je tijdens een bezoek aan onze camping.

Terreininfo

Locatie De Schoone Waardin heeft 50 zeer ruime kampeerplaatsen. Naast plekken voor caravans, tenten en vouwtenten zijn er mooie plekken specifiek geschikt voor campers. Alle plaatsen beschikken over eigen elektriciteit (6 ampère). Op verschillende punten op het terrein zijn watertappunten te vinden. Centraal op het terrein bevindt zich de “herberg” met een mooi terras. Vanaf het terras heb je een schitterend uitzicht op de dijk waar vaak schapen rustig aan het grazen zijn.

Herberg

In de herberg kan je drankjes verkrijgen vanuit de bar. Ook hebben we een geweldige keuken. Vanuit deze keuken worden in de zomermaanden geregeld gezamenlijke maaltijden voorbereid door leden en/of onze gasten. Het samen eten en genieten van elkaars aanwezigheid roept bij veel van onze bezoekers mooie herinneringen op. Voor het terras van de herberg ligt onze de jeu de boules baan. Wekelijks organiseren we wedstrijden waar iedereen aan mee kan doen. Naast de herberg zijn de centrale toiletten, (warme) douches, stortplaats chemische toiletten, afwasgelegenheid, magnetron, koelkast met vriezer, een wasmachine en een droogtrommel.

Jong en oud genieten tijdens de vele warme dagen van een dipje in het poedelbad. Voor diegenen die van lezen houden is er volop leesvoer te vinden in de herberg. Ook is er een grote keuze aan spelletjes te vinden. Er zijn altijd mensen aanwezig die graag bijvoorbeeld een spelletje “Mens-erger-je-niet” spelen!

In het “Hof van de Waardin” zijn allerlei soorten kruiden gepland. Als je wat van deze smaakmakers wilt gebruiken ben je van harte welkom wat van de kruiden te pakken. Ieder jaar staat er weer iets bijzonders tussen.