NFN lidmaatschap en activiteiten

De Schoone Waardin is een NFN camping
Bij een bezoek aan onze camping De Schoone Waardin is het hebben van een geldig NFN-lidmaatschap een vereiste.

NFN-jaarkaart
Met jouw persoonlijke NFN-jaarkaart krijg je toegang tot alle blootbestemmingen wereldwijd. Deze jaarkaart is géén ledenpas van NFN, maar een belangrijk middel om het veiligheidsprotocol uit te voeren. Leden van NFN ontvangen elk jaar een nieuwe jaarkaart.

Veilig en Prettig Bloot
Om voor iedereen met een NFN-jaarkaart een zo veilig mogelijke omgeving te waarborgen, hanteren NFN Open & Bloot en aangesloten verenigingen en organisaties sinds 2011 het Protocol bij ongewenst gedrag binnen NFN Open & Bloot. Wat doe je dan?, kortweg het NFN-Veiligheidsprotocol. Lees het veiligheidsprotocol en de gedragscode.

NFN geeft een Prettig Bloot – label af aan blootlocaties in binnen- en buitenland. NFN heeft met alle Prettig Bloot-locaties duidelijke afspraken gemaakt. Deze gaan onder meer over de gewenste omgangsvormen op de naaktlocatie en het beleid dat de beheerders/eigenaren volgen bij ongewenst gedrag.

NFN Alles over veilig en prettig bloot

NFN Activiteiten in 2024
In het weekend van 10 – 12 mei 2024 vindt de 37e editie van het Natuurlijk! NFN-petanquetoernooi plaats bij naturistenvereniging Lichtbond Noord, op haar terrein De Mierenhoop in Bunne (Drenthe).

Deelname staat ook open voor leden van de bij NFN aangesloten verenigingen die in het bezit zijn van een geldige NFN-jaarkaart. Deelnemers kunnen zich nog tot 15 april 2024 inschrijven via het aanmeldformulier op onze website. Hier is ook alle andere informatie te vinden, zoals het programma, spelregels, kosten etc.

Meer informatie NFN-petanquetoernooi