Middelburg is genieten

Middelburg het middelpunt van Walcheren

Middelburg is een heerlijke stad voor jong en oud. Je kunt er fantastisch winkelen bij de vele mooie winkels en leuke boetieks. Al winkelend kom je al snel op de Markt. Hier vind je veel cafés en restaurants. Op donderdag is op de Markt een weekmarkt. Daarnaast zijn er in het hoogseizoen in Middelburg vaak andere marken in de stad. Zoals kunst- en antiekmarkten. Houd de evenementenkalender goed in de gaten tijdens een bezoek aan onze camping. Wie weet heb je geluk en zijn de gezellige Mosselfeesten in Middelburg.

Zeeuws Museum

In het centrum van de stad tref je De Abdij van Middelburg. Hier is het Zeeuws Museum gevestigd. Tijdens een bezoek leer je meer over de geschiedenis van Zeeland en Middelburg. Ook zie prachtige tapijten met de zeeslagen uit de 16e eeuw. Ook de Zeeuwse kledingsdrachten zijn in het museum volop tentoongesteld.

Wandelen of varen door Middelburg

Tijdens een mooie wandeltocht ontdek je hoeveel monumenten Middelburg heeft. Je kunt bij de VVV een georganiseerde stadswandeling regelen. Als je op eigen houtje de stad wilt ontdekken; zorg dan zeker dat je door de Kuijperspoort wandelt. In dit nauwe straatje wandel je tussen de historische panden.